Beskrivelse
Laid i Slovanian egetræsfade i fem år, Nardini Riserva har en delikat raffinement, der har gjort det utroligt populære over hele verden. Den subtile træ aldring gennemsyrer en grad af sødme og blødhed til denne grappa på ganen, og leverer samtidig en dejlig varme i svalen, som nogle mennesker anser minder om en lavland malt. Beskrevet som “udsøgt” af drikkevarer forfatter Malcolm Gluck, “Riserva” skovlede en “Best-in-Class ‘prisen i 2006 International Wine & Spirit Competition. Ideel drikke temperatur: mellem 16 og 18 grader C (61 til 64 grader F) Næse: smidig eg giver struktur til jasmin te, kanel, citron Marengs og blandet frugt gejst, udvidelse med æble, pære skind og akaciehonning. Smag: glat, elegant fedtet med tydelige oaky toner, hvilket fører til jasmin te, fed-bages æbler og honning, animeret af krydret kanel med citron Marengs hints. Finish: balanceret eg, krydderi og kogte-frugt medley. (Tasting noter af Ian Wisniewski, London, Juni 2003)
Bemærk! Denne tekst er automatisk oversat, hvis det er noget sludder, så kontakt os for at få den oversat korrekt med det samme.
Nardini – Riserva 50 ‘Classic’ 70cl Bottle er en Grappa der bl.a. sælges hos TheDrinkShop
Producentens noter (på engelsk)
Laid up in Slovanian oak barrels for five years, Nardini Riserva enjoys a delicate sophistication that has made it hugely popular all over the world. The subtle wood ageing imbues a degree of sweetness and softness to this grappa on the palate, while delivering a delightful warmth in the swallow, which some people consider reminiscent of a lowland malt. Described as ‘exquisite’ by drinks writer Malcolm Gluck, ‘Riserva’ scooped a ‘Best-in-Class’ award in the 2006 International Wine & Spirit Competition. Ideal drinking temperature : between 16 and 18 degrees C (61 to 64 degrees F) Nose : supple oak gives structure to jasmine tea, cinnamon, lemon meringue and mixed fruit zest, extending with apple, pear skins and acacia honey. Palate : smooth, elegantly oily with distinct oaky tones, leading to jasmine tea, clove-baked apples and honey, animated by spicy cinnamon with lemon meringue hints. Finish : balanced oak, spice and cooked-fruit medley. ( Tasting notes by Ian Wisniewski, London, June 2003 )