Beskrivelse
Omhyggeligt håndplukkede druer Riesling fra de stejle skifer skråninger af Zilliken ejendom på den store Saarburger Rausch websted gør denne gin en unik smagsoplevelse. Det håndværk af vores Master Distiller Andreas Vallendar og over 30 fint afbalancerede botaniske taget fra vinmarkerne og vores egen dyrkning garantere et produkt af høj kvalitet fra Saar-regionen, der lover øverste drikke fornøjelse. Det tri-grænseregion mellem Tyskland, Luxembourg og Frankrig i hjertet af Europa giver anledning til en ekstraordinær håndlavet produkt fra to traditionelle producenter, hvis metoder har allerede formet denne region stil og omdømme. Uafhængigt af deres indbyrdes venskab, de alle straks enige på ét punkt: De ønskede en gin, der afspejlede deres egen region med alle dens højdepunkter og med vægt på kvalitet. Kun den højeste kvalitet sent og udvalgte høst vine fra den store Saarburger Rausch vingård websted anvendes til gin vin infusion. Meget aromatiske urter og frugter, både fra deres egen dyrkning i Saar-regionen og fra den uforlignelige stejle skifer skråninger (vinmarker) af Saar, afrunder smagen. Ferdinands Saar Dry Gin kombinerer det bedste af denne smukke region.
Bemærk! Denne tekst er automatisk oversat, hvis det er noget sludder, så kontakt os for at få den oversat korrekt med det samme.
Ferdinands – Saar Dry Gin 50cl Bottle er en Gin der bl.a. sælges hos TheDrinkShop
Producentens noter (på engelsk)
Carefully hand-picked Riesling grapes from the steep shale slopes of the Zilliken estate on the grand Saarburger Rausch site make this gin a unique taste experience. The craftsmanship of our Master Distiller Andreas Vallendar and over 30 finely balanced botanicals taken from the vineyards and our own cultivation guarantee a high-quality product from the Saar region that promises supreme drinking pleasure. The tri-border region between Germany, Luxembourg and France at the heart of Europe gives rise to an exceptional hand-crafted product from two traditional producers whose methods have already shaped this region’s style and reputation. Independent of their mutual friendship, they all instantly agreed on one point: They wanted a gin that reflected their own region with all its highlights and with the emphasis on quality. Only the highest-grade late and selected harvest wines from the large Saarburger Rausch vineyard site are used for the gin’s wine infusion. Highly aromatic herbs and fruits, both from their own cultivation in the Saar region and from the incomparable steep shale slopes (vineyards) of the Saar, round off the flavour. Ferdinand’s Saar Dry Gin combines the best of this beautiful region.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.