Beskrivelse
En perfekt, attraktive farve, dyb gylden strågul, med ungdommelig lysegrønne hints, en fremragende viskositet, rige og saftig på glasset, pænt lyse og ganske elegant i udseende. Helt åbent buket, smukt ærlig og meget parfumeret, med behersket frugt og blomster nuancer, koncentreret, men meget elegant og raffineret: rose, Mayflower, jasmin, orangeblomst, lavendel honning, litchi og mango. På ganen, det er en sød vin, storslået velafbalanceret, der blødt og delikat frakker hele munden med en eksplosion af smag og parfume. Åleglat, silkeblød og fuldstændig charmerende, det er en åben invitation til hyppige smagning. IIT er allerede meget underholdende, men vil fortsætte med at udvikle i yderligere 10 til 15 år. En bemærkelsesværdig likør-lignende vin til at smage bare på egen hånd, eller at ledsage foie-gras, blåskimmeloste, ikke-chokolade desserter, frugttærter. Tasting noter af Serge Dubs, Verdens bedste Sommelier 1989
Bemærk! Denne tekst er automatisk oversat, hvis det er noget sludder, så kontakt os for at få den oversat korrekt med det samme.
Hugel et Fils – Vendange Tardive Gewurztraminer 2007 er en Dessertvin der bl.a. sælges hos TheDrinkShop
Producentens noter (på engelsk)
A perfect, attractive colour, deep golden straw yellow, with youthful pale green hints, an excellent viscosity, rich and luscious on the glass, nicely bright and quite elegant in appearance. Wide open bouquet, attractively frank and very perfumed, with restrained fruit and floral nuances, concentrated but very elegant and refined: rose, mayflower, jasmine, orange blossom, lavender honey, lychee and mango. On the palate, this is a sweet wine, magnificently well balanced, that softly and delicately coats the whole mouth with an explosion of flavours and perfumes. Suave, silky and utterly charming, it is an open invitation to frequent tasting. Iit is already very enjoyable, but will continue to develop for a further 10 to 15 years. A remarkable liqueur-like wine to savour just on its own, or to accompany foie-gras, blue cheeses, non-chocolate desserts, fruit tarts. Tasting notes by Serge Dubs, World’s Best Sommelier 1989
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.