Beskrivelse
Flavours of passionsfrugt og modne mango med en lang, ren mineral og zesty citrus finish. Druerne hånd høstet ved 21-22 Celsius. Efter presning blev mosten afgjort opretholdelse af temperaturen ved 12 – 14 Celsius. Fermentering forekom anvendelse af en kommerciel gærstamme særligt egnet til Sauvignon Blanc. Vinen blev holdt på brutto bærmen (gær tørstof) i 6 måneder og omrøres jævnligt at styrke midten ganen rigdom. Den endelige vin var let bøde og filtreret ind på flaske.
Bemærk! Denne tekst er automatisk oversat, hvis det er noget sludder, så kontakt os for at få den oversat korrekt med det samme.
Catherine Marshall – Sauvignon Blanc 2015 er en Hvidvin der bl.a. sælges hos TheDrinkShop
Producentens noter (på engelsk)
Flavours of passion fruit and ripe mangoes with a long, clean mineral and zesty citrus finish. Grapes were hand harvested at 21-22 Celsius. After pressing, the must was settled maintaining the temperature at 12 – 14 Celsius. Fermentation occurred using a commercial yeast strain particularly suited to Sauvignon Blanc. The wine was kept on gross lees (yeast solids) for 6 months and stirred regularly to enhance mid- palate richness. The final wine was lightly fined and filtered into bottled.