+45 5050 4797 | BEMÆRK! Vi anmelder kun, vi sælger ikke noget :) [email protected]

Louis Roederer – Brut Rose 2009

kr.384,83

Louis Roederer Vintage Rose er en unik og sjælden Champagne usædvanlige stil takket være den meget specielle måde, hvorpå det er lavet. Faktisk Louis Roederer er en af ??

Champagne, kan købes hos TheDrinkShop

Varenummer (SKU): 100397802 Kategori:

Beskrivelse

Louis Roederer Vintage Rose er en unik og sjælden Champagne usædvanlige stil takket være den meget specielle måde, hvorpå det er lavet. Faktisk Louis Roederer er en af ??de få huse, der stadig bruger udblødning på skind, en delikat metode, som Pinot Noir druer er overladt til opblødes på pressen i flere timer for at udvinde mere frugt og farve. Hud maceration kræver højt koncentrerede og aromatiske druer, som kun vokser på de meget gamle vinstokke af Cumieres og kun undtagelsesvis årgange. Blend: 70% Pinot Noir og 30% Chardonnay. Modning: i gennemsnit fire år aldring på bærmen, plus mere end seks måneder efter degorgering. Dosering: 11-12g / l af sukker fra doseringen likør. Smagsnoter: Deepish pink udseende. Berry aromaer (jordbær, ribs og kirsebær), efterfulgt af dufte af planter blandet med varmere noter af marmelade og honningkager. Generøst vinøs angreb. Sukkersøde frugtsmag efterfulgt af mere komplekse toasty og træagtige indtryk. Valg af fødevarer: takket være dens struktur og vinosity, Louis Roederer Brut Rose; er en fremragende ledsager til måltider og den perfekte akkompagnement til fisk eller kød (lam, kalvekød, perlehøns eller endda fasan). For at afrunde måltidet, Brut Rose er et ideelt supplement til cremede oste eller en blød frugt budding.

Bemærk! Denne tekst er automatisk oversat, hvis det er noget sludder, så kontakt os for at få den oversat korrekt med det samme.

Louis Roederer – Brut Rose 2009 er en Champagne der bl.a. sælges hos TheDrinkShop

Producentens noter (på engelsk)

Louis Roederer Vintage Rose is a unique and rare Champagne of exceptional style thanks to the very particular way in which it is made. Indeed, Louis Roederer is one of the few Houses that still use maceration on skins, a delicate method by which Pinot Noir grapes are left to macerate on the press for several hours to extract more fruit and colour. Skin maceration requires highly concentrated and aromatic grapes that only grow on the very old vines of Cumieres and only in exceptional vintages. Blend: 70% Pinot Noir and 30% Chardonnay. Maturation: an average of four years ageing on lees, plus more than six months after disgorging. Dosage: 11-12g/L of sugar from the dosage liqueur. Tasting notes: Deepish pink appearance. Berry aromas (strawberries, redcurrants and cherries), followed by scents of plants mixed with warmer notes of jam and gingerbread. Generously vinous attack. Honeyed fruit flavours followed by more complex toasty and woody impressions. Choice of food: thanks to its structure and vinosity, Louis Roederer Brut Rose; is an excellent accompaniment to meals and the perfect accompaniment to fish or meats (lamb, veal, guinea-fowl or even pheasant). To round off the meal, Brut Rose is an ideal complement to creamy cheeses or a soft fruit pudding.

Yderligere information

Brand

Louis Roederer

Forhandler

TheDrinkShop

Region

N/A