
Villa Annaberta står for noget gammelt og traditionelt, blandet med nysgerrigheden i at udforske nye muligheder, og passionen for at holde et bånd med samhørighed til den jord der brødføder dem.
0:0 – Intro
0:28 – En hyldest til Analberta
0:42 – Italiensk tradition
1:15 – Data om Villa Anaberta
1:24 – Traditioner og modernisering
2:18 – 4 generationer
3:01 – Tak
3:51 – Fraklip
Men først får du lige nogle detaljer om Villa Annaberta, inden jeg vil fortælle noget mere om dette særprægede brand.
Her kan du pause videoen, eller løse om alle detaljerne længere nede.
Villa Annaberte er både Italiensk tradition og modernisme
Villa Annaberta står for noget gammelt og traditionelt, blandet med nysgerrigheden i at udforske nye muligheder, og passionen for at holde et bånd med samhørighed til den jord der brødføder dem.
Smagsoplevelser der fortæller om et gammelt håb: arv og identitet i Italien.
Opskrifter, der forbløffer for deres ægthed og rigdom, ud over tid, og ud over alle grænser.
Godhed, der forbedres hver gang de mødes med vinene, der signeres som Villa Annaberta: Delikate sip og god personlighed, der er venlig og overraskende, altid karakteriseret ved en behagelig blødhed og en overlegen kvalitet.
Og de mest usædvanlige og raffinerede kombinationer, er det område hvor Villa Annaberta giver det bedste af sig selv, hvilket giver luft til kulinariske færdigheder for dem der er nysgerrige, opmærksomme, undersøgende, der kan og vil beskæftige sig med de mest innovative opskrifter, i Nostrana traditionen.
Historien
Der er fire generationer af Cottini, der er blevet opvokset med viljen til at dyrke omsorg for deres land.
Forfaderen Carlo Cottini der i 1925 startede den første landbrugsaktivitet, ved at dyrke vinstokke og frugttræer.
I 50’erne besluttede hans søn, Raffaello, at øge vinproduktionen, og da hans søn Diego fulgte i sin fars fodspor, fortsatte metoden på den måde, med at skabe de dyrebare aromaer og smage med passion og dygtighed, der repræsenterer det bedste af Italien for hele verden.
Med lidenskab erobrede han Annalberta, en følsom og energisk kvinde, der gifter sig med Diego og har hans kærlighed til jorden og til tradition.
De får sønnerne Matthew og Michael, der i dag er med til at sætte deres præg på produktionen, med passion og respekt for jorden, der hver dag belønner dem generøst.
Villa Annaberta
Producent: Villa Annaberta
Land: Italien
Region: Veneto, Verona
Hjemmeside: http://www.villaannaberta.it/
Kontakt
Villa Annaberta
Cottini SPA – Via Maestri del Lavoro 7
37029, San Pietro in Cariano (VR)
Tel: +39 045 6280157 – Fax: +39 045 6283259
Mail: [email protected]
Kort for Villa Annaberta
Følg Villa Annaberta
Facebook: https://www.facebook.com/VillaAnnaberta
Google+: https://plus.google.com/s/villa%20annaberta/top
YouTube: https://www.youtube.com/results?search_query=villa+annaberta
Twitter: https://twitter.com/hashtag/villaannaberta
Instagram: https://www.instagram.com/explore/tags/villaannaberta/
Pinterest: https://www.pinterest.dk/search/pins/?q=villa%20annaberta
Brands
Vini della Tradizione
Amarone della Valpolicella DOC (Private Collection)
Amarone della Valpolicella DOC
Valpolicella Ripasso Superiore DOC
Lugana DOC
Inspiration Wines
Canaja Gold Rosso Veronese
Canaja Rosso Veronese
Canaja Bianco del Veneto
Jairo Rosso Italia
Jairo Bianco Italia
Jairo Rosato Italia
Vinanmeldelser
Alle vinanmeldelser fra Villa Annaberta
Villa Annaberta Amarone della Valpolicella
Villa Annaberta Valpolicella Ripasso Superiore
Det var alt fra mig lige nu, tak fordi du fulgte med hele vejen.
Hvis du syntes om min lille historie om Villa Annaberta, er du meget velkommen til at like den, og så selvfølgelig abonner på kanalen, så du får oplysninger om når jeg næste gang laver en vinanmeldelse
Og husk, nyd vinen med omtanke!
Har du spørgsmål eller spørgsmål eller kommentarer, vil jeg gerne høre fra dig, det kan være jeg kan lære noget nyt igen i dag 🙂
Du må også meget gerne give artiklen en High Five
I hvilken højde dyrkes druerne ?
Det er et godt spørgsmål 🙂
Villa Annaberta er som et sideskud af familiens Cottini Vini brand, og der er ikke umiddelbart oplysninger om, hvilke marker druerne er dyrket på.
Det virker mest som om “Villa Annaberta” er fiktivt som hus, og vinene er produceret af overskudsdruer fra andre produktioner, eller som de ville sige det “særligt udvalgte druer”, hvilket passer meget godt til en supermarkedsvin, og så trods alt en god supermarkedsvin.
Cottini familien har marker både tæt ved havet, og oppe i bjergene, så det er som sagt et godt spørgsmål.
/Michael