Ayala – Brut Nature NV

DKK1.274,33

Pale guld farve med en fin mousse, vinen er meget aromatisk på næsen. På ganen, det er ganske tør og viser stor elegance og kompleksitet. Den NV Brut er altid det bedste

Champagne, kan købes hos TheDrinkShop

Varenummer (SKU): 100395328 Kategori: Tag:

Beskrivelse

Pale guld farve med en fin mousse, vinen er meget aromatisk på næsen. På ganen, det er ganske tør og viser stor elegance og kompleksitet. Den NV Brut er altid det bedste udtryk for den stil af en stor Champagne House. For at vise den ekstraordinære kvalitet af Ayala Brut Majeur, har en ‘Zero Dosering “er skabt på grundlag af den blanding af vores Brut Majeur med absolut ingen dosering. Ayala Brut Nature er kvalitet udtrykt i vinen mest rene stil. Denne cuvée har et ekstremt højt niveau på 93% på echelle des crus skala. 85% af denne cuvée kommer fra årgang 2006 og de resterende 15% udgøres af Chardonnay og Pinot Noir reserve vine. Vinen har brugt mere end to og et halvt år på bærmen i vores kældre, og hvilede i tre måneder efter disgorgement. Ideel som aperitif, vil Brut Nature også parre perfekt med fisk og skaldyr som kaviar, kammuslinger, hummer eller krabber. Sushi og asiatiske stil fødevarer er også gode kampe med denne vin.

Bemærk! Denne tekst er automatisk oversat, hvis det er noget sludder, så kontakt os for at få den oversat korrekt med det samme.

Ayala – Brut Nature NV er en Champagne der bl.a. sælges hos TheDrinkShop

Producentens noter (på engelsk)

Pale gold in colour with a fine mousse, the wine is extremely aromatic on the nose. On the palate, it is quite dry and shows great elegance and complexity. The NV Brut is always the best expression of the style of a great Champagne House. To show the exceptional quality of Ayala Brut Majeur, a ‘Zero Dosage’ has been created, based on the blend of our Brut Majeur with absolutely no dosage. Ayala Brut Nature is quality expressed in the wine’s most pure style. This cuvee has an extremely high level of 93% on the echelle des crus scale. 85% of this cuvee comes from the 2006 vintage and the remaining 15% is made up of Chardonnay and Pinot Noir reserve wines. The wine has spent more than two and a half years on its lees in our cellars, and rested for three months after disgorgement. Ideal as an aperitif, Brut Nature will also pair perfectly with seafood such as caviar, scallops, lobster or crab. Sushi and Asian style foods are also good matches with this wine.

Yderligere information

Brand

Ayala

Region

Champagne, Frankrig

Forhandler

TheDrinkShop

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Ayala – Brut Nature NV”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.